Mokarico Firenze – Columbia Blend Koffiebonen – Fijnste Italiaanse Koffie 500 gr – Barista kwaliteit
— NL —
Hoge kwaliteit barista blend.
Je smaakpapillen verdienen het beste. Breng een stukje van het koffie-meesterwerk van Florence rechtstreeks in uw koffiekopje.
Grand cru-blend, een van onze favorieten en geschikt voor alle smaakpapillen. Zoet, chocoladeachtig en rond. Verkocht in verpakkingen van 500gr.
Samenstelling: 30% Robusta – 70% Arabica.
De “Columbia” is een melange die neigt naar fruitigheid. Het combineert een selectie van hoogwaardige Robusta met Arabica uit Ethiopië / Indonesië / Brazilië (“Natuurlijk proces”) met een zoete noot om een espresso te bieden met een meer “dolce” tintje dan we gewoonlijk kennen. , wat resulteert in een gladde, ronde blend. Een uitgebalanceerde koffie met een zeer “nootachtige / vanille” kant in termen van aroma’s.
Zeer gewaardeerd door mensen die op zoek zijn naar een complex / rijk aroma, met een goede intensiteit zonder al te vol te zijn. Een verfijnde en fluweelzachte melange die zowel geschikt is voor espresso als voor cappuccino of macchiato. Het gecontroleerde Robusta-gehalte geeft het een mooie, natuurlijk zoete crème.
Deze blend is gemaakt in samenwerking met de meesterbrander Mokarico Firenze, maakt deel uit van de elite in Italië, dankzij hun ervaring en hun beheersing van aroma’s. Deze koffiebrander is al iets meer dan een eeuw gevestigd in Florence. Hun verhaal begint wanneer “la casa del caffè”, gesticht aan het begin van de 20e eeuw door de familie Barbieri en gevestigd in een historische straat in Florence, “Corso dei Tintori”, wordt overgenomen door de gebroeders Paladini, die de Mokarico creëerden. merk in 1936 Sommige koffiemelanges zijn zelfs INEI-GECERTIFICEERD! (Istituto nazionale dell’espresso Italiano – www.espressoitaliano.org)
— EN —
Blend created for the most prestigious restaurants.
Your palate deserves the best. Bring a piece of Florence’s coffee mastery directly in your coffee cup.
Grand cru blend, one of our favorites and suitable for all palates. Sweet, chocolatey and round. Sold in packs of 500gr.
Composition: 30% Robusta – 70% Arabica.
The “Columbia” is a blend that tends towards fruitiness. It combines a selection of high quality Robusta with Arabica from Ethiopia / Indonesia / Brazil (“Natural process”) with a sweet note to offer an espresso with a more “dolce” touch than what we usually know. , resulting in a smooth, round blend. A balanced coffee with a very “nutty / vanilla” side in terms of aromas.
Highly appreciated by people looking for a complex/rich aroma, with good intensity without being too full-bodied. A refined and velvety blend that is suitable for espresso as well as for cappuccino or macchiato. Its controlled Robusta content gives it a beautiful naturally sweet cream.
This blend is done in collaboration with the master roaster Mokarico Firenze is part of the elite in Italy, thanks to their experience and their mastery of aromas. This roaster has been based in Florence for a little over a century now. Their story begins when “la casa del caffè”, founded at the beginning of the 20th century by the Barbieri family and based in a historic street in Florence, “Corso dei Tintori”, is taken over by the Paladini brothers, who created the Mokarico brand in 1936 Some coffee blends are even INEI CERTIFIED! (Istituto nazionale dell’espresso Italiano – www.espressoitaliano.org)
— FR —
Créé pour restaurants gastronomiques qui ne veulent offrir que le meilleur.
Votre palais mérite le meilleur. Apportez un café chef-d’œuvre de Florence directement dans votre tasse à café.
Un mélange grand cru, l’un de nos préférés et adapté à tous les palais. Doux, chocolaté et rond. Vendu en paquets de 500gr.
Composition: 30% Robusta – 70% Arabica.
Le “Columbia” est un blend qui tend vers le fruité. Il combine une sélection de Robusta de haute qualité avec de l’Arabica d’Ethiopie / Indonésie / Brésil («procédé naturel») conférant à ce mélange de café une note naturellement sucrée pour offrir un espresso avec une touche plus «dolce» que ce que l’on connaît habituellement. , résultant en un mélange lisse et rond. Un café équilibré avec un côté très «noisette / vanille» en termes d’arômes.
Très apprécié des personnes recherchant un arôme complexe / riche, avec une bonne intensité sans être trop corsé. Un mélange raffiné et velouté qui convient aussi bien à l’espresso qu’au cappuccino ou au macchiato. Sa teneur contrôlée en Robusta lui confère une belle crème naturellement sucrée.
Cet assemblage est réalisé en collaboration avec la torréfaction Mokarico Firenze qui fait partie de l’élite en Italie, grâce à leur expérience et leur maîtrise. Ils sont basés à Florence depuis un peu plus d’un siècle maintenant. Leur histoire commence lorsque “la casa del caffè”, fondée au début du XXe siècle par la famille Barbieri et basée dans une rue historique de Florence, “Corso dei Tintori”, est reprise par les frères Paladini, qui ont créé la marque Mokarico en 1936 Certains mélanges de café sont même CERTIFIÉS INEI! (Istituto nazionale dell’espresso Italiano – www.espressoitaliano.org)
User Reviews
Plaats de eerste recensie voor “Mokarico Firenze – Columbia Blend Koffiebonen – Fijnste Italiaanse Koffie 500 gr – Barista kwaliteit”
€ 16,90
Er zijn nog geen recensies.